La prostitució: treball sexual o violència de gènere?, presentació del nou llibre de Richard Poulin

18 de Novembre – 20h- Casa Golferichs, Gran Via, 491, Barcelona

El sociòleg quebequès Richard Poulin farà la presentació del seu nou llibre “Abolir la prostitució”, que ha editat Dones d’Enllaç.  A la presentació l’acompanyarà per  Sylviane DAHAN, de la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample.

“La història de les civilitzacions fins als postres dies és la història de la subordinació mercantil de les dones i dels infants al plaer sexual masculí”, escriu el sociòleg Richard Poulin, autor, de “La globalització de les indústies del sexe”, en el seu manifest per a un món sense prostitució.

Después de repassar la història de la prostitució, de l’abolicionisme i del capitalismo neoliberal, l’investigador quebequès hi defineix concretament els principis, les condicions i els mitjans a establir per acabar amb aquesta industria.

Demostra que la prostitució no ha existit sempre i podrà per tant desaparèixer, com l’esclavitud i tota altra forma d’opressió. Es tracta d’una vibrant defensa de la inalienabilitat del cos humà i la igualtat entre homes i dones. Mentre les dones i els infants puguin ser comprats, venuts i prostituïts, aquesta igualtat romandrà inaccesible.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s