V Fòrum contra les violències de gènere

20 i 21 de novembre- Espai Francesca Bonnemaison, C/Sant Pere més Baix, 7, Barcelona

Un any més, i arran de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones, el Fòrum contra les violències de gènere, en la seva 5a edicó,  serà un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Un espai per “trencar el silenci” a través de la participació activa de totes les persones assistents. L’objectiu és generar una reflexió crítica al voltant de diversos espais socialitzadors o expressions culturals, com poden ser el cinema, la premsa o la música que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què podem fer i quines eines tenim com a dones i homes per a lluitar contra la violència de gènere.

El Fòrum està organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, que aplega a diverses entitats ciutadanes amb l’objectiu de lluitar contra les diferents violències masclistes. La Plataforma també organitza el II Fòrum Europeu contra les Violències de Gènere, el 19 de novembre al mateix Espai Francesca Bonnemaison.

A qui va adreçat?
– A l jovent i adolescents, demostrant-los amb jocs participatius els avantatges d’una societat més solidària i igualitària entre els dos sexes.
– A mares, pares i familiars, posant al seu abast informació i mostrant la importància de la prevenció de la violència des de la perspectiva de gènere.
– A  teixit associatiu i la ciutadania en general, fent palès que el repte social d’acabar amb la violència és cosa de totes i tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s