Jornades Internacionals en polítiques d’igualtat d’oportunitats en l’àmbit acadèmic

20 i 21 de novembre- Lloc: Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont, Universitat de Lleida, C/Jaume II, 65

Les Jornades Internacionals en Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats en l’Àmbit Acadèmic i el III Encontre d’Unitats i Oficines d’Igualtat que es celebraran a la Universitat de Lleida del 20 al 21 de novembre de 2009 al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont. Aquests certàmens  seran una de les millors ocasions per a conèixer de primera mà les experiències de les universitats nordamericanes, europees i espanyoles en l’àmbit de les polítiques d’igualtat d’oportunitats a l’acadèmia.

Les jornades comptaran amb la presència d’especialistes espanyoles i europees que abordaran temes com: les polítiques d’igualtat, la promoció acadèmica i investigadora de les universitàries espanyoles, el lideratge femení a la universitat, estratègies per a la inclusió de les dones en les carreres tècniques o els plans d’igualtat d’oportunitats.

Una de les participants més destacades és Sarah Rankin, directora de la Office of Sexual Assault Prevention and Response de la Universitat de Harvard, un dels centres més prestigiosos internacionalment no només per la qualitat del seu ensenyament, sinó també per la llarga experiència en l’atenció a la violència de gènere i l’assetjament sexual a la universitat.

Aquestes jornades estan organitzades pel Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida.

Les Jornades i l’Encontre estan finançats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball), pel Fons Social Europeu i per la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s