Concentració homes igualitaris contra la violència

L’associació “Homes Igualitaris” convoca, com ja ho fa des de fa dos anys, una concentració d’homes contra la violència masclista. Serà el dia 21 d’octubre a les 20 hores a la Plaça de Sant Jaume.
 L’origen de la data fou una manifestació d’homes contra la violència masclista que va tenir lloc a Sevilla ara fa tres anys, precisament el 21 d’octubre, després d’una trobada d’homes igualitaris d’arreu de l’Estat. Llavors es va pensar que la data podria servir de referència per tal d’anar “escalfant” l’ambient cara a les commemoracions del 25 de novembre, sense “trepitjar-les” ni restar-les protagonisme.
 
El 21 d’octubre, doncs, és la data en que els homes (i les dones que s’hi vulguin afegir) sortim al carrer en contra de la violència masclista, demostrant que volem trencar el silenci al voltant del tema i que l’oposició contra la violència de gènere no és tan sols cosa de dones. També com a homes ens sentim implicats.
 
Per tot això el 21 d’octubre dels dos darrers anys hem convocat concentracions (una a Sant Jaume, una altra al Portal de l’Àngel).
 
L’acte d’enguany tindrà una part àudio-visual, una part musical i una part de testimoniatges i durarà al voltant de 30 minuts.
 
I per tant, fem en aquesta ocasió una crida a tots els homes compromessos en aquesta lluita per tal que hi participin. El silenci ens fa còmplices. Trenquem el silenci!
 
I, com hem dit abans, tot i que la convocatòria va adreçada fonamentalment als homes, comptem també amb totes les dones que s’hi vulguin afegir. Heu de fer córrer la veu entre amics, coneguts… Per e-mail, per telèfon, personalment, convoqueu-los a Sant Jaume el dia 21.
 
Comptem amb vosaltres!
 
Per a més informació, adreceu-vos a
 
HOMES IGUALITARIS
Vilamarí, 31, baixos
Tf.: 934246870

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s